Talen

MAATREGELEN COVID-19 (Corona Virus) van kracht t.e.m. 19/04/2020

Op 17/03/2020 besliste de Nationale Veiligheidsraad om de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus te verstrengen. Het Nationaal Crisiscentrum heeft de maatregelen op 19/03/2020 verder verfijnd. Deze richtlijnen bepalen dat logies (vakantiewoningen, vakantiehuisjes, campings, B&B's, vakantieparken,...) verplicht moeten sluiten!

 

Wij mogen u dus niet langer toelaten op het park en dienen het park te sluiten tot en met 19/04/2020.

(Permanente) bewoners mogen uiteraard in of op de logies blijven wonen.

 

Meer informatie vindt u terug op: https://toerismevlaanderen.be/corona/veelgesteldevragen

 

Hopend dat met deze maatregelen wij samen deze crisis overwinnen en u spoedig opnieuw mogen verwelkomen op het park. We staan steeds klaar om u telefonisch of per mail antwoord te bieden. Noteer wel dat het bureau gesloten blijft om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten zo goed mogelijk te vrijwaren.

***************************************************************************************

COMFORT & ONTSPANNING

Verblijfpark Cosmos bevindt zich op wandelafstand van zee en centrum. Ideaal voor een leuke vakantie. Mensen ontmoeten mensen en op Residentiepark Cosmos zorgt dit voor een vertrouwde omgeving.

 

Het park beschikt over 2 speeltuinen, 1 grote voor kinderen vanaf 10 jaar en een kleiner speelpleintje voor kindjes tot 10 jaar. Verder is er een basket/voetbalveld en een tennis/badminton/volleybalveld en 9 petanquebanen.
Er is een waslokaal ter beschikking met 3 wasmachines en 2 droogkasten.

 

Onze kantine organiseert geregeld activiteiten zoals o.m. petanquewedstrijden, karaoke- en bingo-avonden. Onze kantine is geopend vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11u. Alle dagen open gedurende de schoolvakanties.

Caravans te koop